Помощ: Финансови условия и плащания

Каква комисионна печеля

Ако сте наш рекламен партньор, вие печелите по 2 лева за всяка продажба, която ваш потребител генерира. Печалбата ви се трупа в акаунта и можете да я проследите във всеки един момент.

Данните, които ще намерите в анализите и финансовия модул, подлежат на промяна в срок от десет дни след съответния ден. Причината за това е, че процесът по покупко-продажба с клиента трябва да приключи, за да е сигурна печалбата. Ние ви начисляваме комисионна веднага щом клиент направи поръчка, но ако в последствие той я откаже, комисионната се вади.

Как получавам парите си

Можете да поискате плащане 15 дни след натрупване на минимума от 100 лева във вашия акаунт. Финансовият анализ и заявката за плащане стават автоматично през системата ни, а самото плащане се извършва по банков път, съобразно посочените по-долу особености при юридически и физически лица.

За юридически лица

При задължение от наша страна, трябва да ни изпратите фактура оригинал за съответната сума. Плащането се осъществява по банков път до 5 работни дни след получаване на фактурата, съгласно Условията за ползване.

За физически лица

Плащания към физически лица са възможни само след сключване на валиден граждански договор за извършване на услуга по смисъла на ЗЗД, съгласно българското законодателство. Договорът може да бъде сключен дистанционно и не обвързва лицата с дългосрочни ангажименти.

Имате други въпроси ? Свържете се с нас

 
© Sedem.bg 2008-2009